انتشار برنامه در گوگل پلی توسط شما به صورت رایگان و پولی – فناوران امید

اشتراک گذاری پست

در سال 2016، تقریبا 88.3 میلیارد دلار درآمد نصیب صنعت ساخت برنامه های کاربردی (اپلیکیشن) شده است و پیش بینی می شود که این رقم در سال 2020 به 188.9 برسد. برنامه نویسی و به ویژه طراحی اپلیکیشن موبایل حرفه پر درآمدی است و از این رو بسیاری به این صنعت روی می آورند. اما صرفا ساخت و طراحی یک اپلیکیشن ممکن است شما را به درآمدی که انتظارش را داشتید، نرساند چرا که نتوانسته اید، برنامه خود را در معرض دید قرار دهید. انتشار برنامه در گوگل پلی برای برنامه نویسان اندرویدی گزینه ای بسیار هوشمندانه برای معرفی اپلیکیشن و کسب درآمد حداکثری است.

انتشار برنامه در گوگل پلی استور یا همان فروشگاه گوگل پلی به برنامه نویس این امکان را می دهد تا علاوه بر به نمایش گذاشتن توانایی ها و معرفی کار هایش، از اپلیکیشنی که ساخته حداکثر درآمد را کسب کند.

معرفی مختصر گوگل پلی

گوگل پلی همانطور که از نامش پیداست یکی از محصولات شرکت گوگل است که به طور پیش فرض بر روی تمامی موبایل های اندروید نصب می شود. بازار گوگل پلی یکی از معتبرترین منابع دانلود اپلیکیشن است که بسیاری از افراد برای دسترسی به اپ مورد نظر فقط به آن مراجعه می کنند.

از سوی دیگر این بازار معتبر و پرطرفدار شانس خوبی برای برنامه نویسان فراهم می کند تا  بتوانند با استفاده از این مارکت، برنامه های تولید شده خود را منتشر کنند و بیشتر دیده شوند.

در گوگل پلی استور، احتمال این که یک اپلیکیشن برای انتشار مورد پذیرش قرار نگیرد، کم است. با توجه به این که در گوگل پلی استور نیازی به بررسی شدن اپلیکیشن شما نیست، دولوپر های گوگل پلی سریع تر می توانند به جامعه هدف خود دست پیدا کنند.

از طرفی وقتی بحث سر بیشتر دیده شدن باشد، گوگل دست بالا را دارد چرا که اگر عبارتی که کاربر در موتور جستجوگر گوگل جستجو می کند با نام یا توضیحاتی اپلیکیشن شما در گوگل پلی استور همخوانی داشته باشد، اپلیکیشن شما به کاربر پیشنهاد داده می شود.

پیش نیاز ها

  • پکیج نیم که محنصر به برنامه شما است.
  • یک نسخه قابل انتشار ساین شده از برنامه خود با فرمت APK که یعنی یک فایل سرتیفیکیت هم برای آن ساخته شده است.
  • یک اکانت دولوپری گوگل پلی برای ورود به گوگل پلی استور که ساخت آن برای بار اول است و 25 دلار آمریکا نیز هزینه دارد.

مشخصه های فایل اپلیکیشن

اگر برنامه کاربردی شما حجم زیادی دارد، باید آن را به به چند بخش تقسیم کنید. این موضوع بیشتر درمورد بازی ها صدق می کند.

قابلیت Android Expansion این امکان را می دهد تا یک فایل APK دو فایل جداگانه نیز به همراه خودش داشته باشد که هر کدام از این فایل ها می توانند 2 گیگابایت حجم داشته باشند. گوگل پلی این فایل ها را بدون دریافت هزینه میزبانی می کند.

  • فایل APK با سایز 100 مگابایت برای اندروید 4.0 به بالا (API Level 14 یا بالاتر)
  • فایل APK با سایز 50 مگابایت برای اندروید 3.2 به پایین (API Level 13 یا پایین تر)

همچنین بخوانید |  قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی که هر توسعه دهنده اندرویدی باید از آن مطلع باشد!

قوانین انتشار برنامه در گوگل

اگرچه خرید اکانت توسعه دهنده گوگل به عنوان اولین شرط و الزام انتشار اپلیکیشن مطرح است اما فاکتور های دیگری نیز وجود دارد که شما باید در هنگام انتشار برنامه آنها را رعایت کنید :

🔸 استفاده از نام و یا لوگو (آیکون) شرکت ها و برنامه های دیگر در گوگل پلی جرم است. پس دقت داشته باشید که نامی که استفاده می کنند مانند نام سایر کمپانی ها نباشد.

🔸 کلمات کلیدی نقش بسزایی در دیده شدن برنامه شما دارند. سعی کنید از کلمه های کلیدی مرتبط و پر ترند استفاده کنید. نکته ای که بسیار مهم است؛ آن است که نباید از تعداد زیادی از کلمات کلیدی بدون هدف استفاده کنید. این موضوع ممکن است باعث شود که گوگل پلی برنامه شما را اسپم در نظر بگیرد.

🔸 گوگل پی همانند گوگل به کاربران خود اهمیت بسیاری می دهد. لذا از توسعه دهندگان و برنامه نویسان می خواهد که تصاویری از برنامه خود به همراه ویدئو منتشر کنند تا کاربران بتوانند قبل از دانلود و نصب محیط برنامه مشاهده کرده و راحت تر تصمیم بگیرند. اگر شما این تصاویر را منتشر نکنید، احتمالا گوگل پلی برنامه شما را حذف می کند.

🔸 اگر برنامه شما دارای پرداخت درون برنامه ای است، از کیف پول گوگل و یا سیستم های مورد تایید گوگل برای دریافت وجه از مشتری استفاده کنید.

👈 برای دریافت لیست کامل قوانین گوگل پلی برای انتشار اپلیکیشن اینجا کلیک کنید.

نحوه انتشار برنامه در گوگل پلی استور به صورت گام به گام

ابتدا باید یک حساب کاربری در گوگل داشته باشید و هزینه 25 دلاری آن را پرداخت کنید تا بتوانید حساب خود را تبدیل به حساب دولوپر گوگل کنید. پیش از این روش خرید اکانت دولوپر گوگل پلی را از وبسایت فناوران امید به طور کامل توضیح دادیم.

پس از این که اکانت گوگل خود را از طریق آموزش وبسایت فناوران امید به اکانت دولوپری تبدیل کردید، حالا می توانید وارد کنسول خود شوید.

کنسول گوگل پلی استور

همانند تصویر بالا؛ در صفحه کنسول برای شروع مراحل روی گزینه “CREATE APPLICATION” کلیک کنید.

عنوان و زبان برنامه اندروید

زبان اپلیکیشن خود و عنوان برنامه را انتخاب و بر روی گزینه “CREATE” کلیک کنید.

توضیحات برنامه اندروید

در صفحه بعد توضیح کوتاه، توضیح کامل را بنویسید. این همان توضیحاتی است که کاربر در صفحه برنامه شما مشاهده می کند.

در توضیحات کامل باید قابلیت های اپلیکیشن خود را بنویسید و مشخص کنید که کابر با دانلود این اپلیکیشن چه توانایی هایی خواهد داشت. این توضیح نمی تواند بیشتر از 4000 کاراکتر باشد.

حالا بر روی “SAVE DRAFT” کلیک کنید.

اسکرین شات برنامه اندروید

دست کم دو اسکرین شات بارگذاری کنید. روی گزینه “Add high-res icon” کلیک کنید تا بتوانید آیکون برنامه خود را اضافه کنید. این آیکون باید در اندازه 512 در 512 پیکسل باشد.

روی گزینه “Add feature graphic” کلیک کنید. این گرافیک تبلیغاتی است که در بالای صفحه لیست فروشگاه شما در پلی استور نمایش داده می شود.

اگر مایل هستید، روی گزینه “Add promo graphic” کلیک کنید تا بتوانید برنامه خود را برای اندروید های قدیمی تر هم تبلیغ و یک ویدیو به آن اضافه کنید.

همچنین بخوانید |  اطلاعیه جدید فناوران امید : از سر گیری خدمات توسعه دهنده گوگل

حالا دوباره بر روی “SAVE DRAFT” کلیک کنید.

اطلاعات ارتباطی با سازنده برنامه اندروید

در این بخش باید نوع برنامه خود، برنامه کاربردی یا بازی را انتخاب کنید. نسبت به انتخابی که در این قسمت می کنید باید به یک سری سوالات در مراحل بعد پاسخ دهید.

اطلاعات تماس را تکمیل کنید و یک آدرس اینترنتی هم ارائه کنید که در آن قوانین مرتبط با رعایت حریم خصوصی را به کاربر توضیح داده اید. (البته اگر نمی خواهید فعلا تعیین کنید، گزینه Not submitting a privacy policy URL at this time را علامت گذاری کنید.

حالا دوباره بر روی SAVE DRAFT” کلیک کنید. در صفحه اصلی دوباره روی اپلیکیشن خود به صورت پیش نویس ذخیره شده است کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

تعیین نحوه انتشار برنامه در گوگل پلی

روی دکمه “MANAGE PRODUCTION” کلیک کیند تا به مرحله بعدی بروید. شما می توانید یک آزمایش آلفا و بتا راه بیاندازید تا پیش از این که واقعا برنامه خود را در گوگل پلی انتشار دهید، از معایب آن باخبر شوید.

از آزمایش بتا زمانی استفاده می شود که بخواهید بررسی های نهایی را برای انتشار برنامه در گوگل پلی انجام دهید.

روی “CREATE RELEASE” کلیک کنید.

استفاده از ورود گوگل در برنامه اندروید

تعیین کنید که آیا می خواهید از ورود در برنامه با Google Play استفاده کنید یا خیر. اگر نمی خواهید از این قابلیت استفاده کنید، گزینه ‘OPT-OUT’ را انتخاب کنید.

اطلاعات انتشار برنامه اندرویدی در گوگل پلی

روی گزینه ‘Browse files’ کلیک و فایل APK برنامه خود را انتخاب کنید.

برای اولین ریلیز خود یک نام انتخاب کنید. نیازی نیست این نام همان نام اپلیکیشن شما باشد. می توانید یک عدد یا نام شبیه به نام برنامه تان باشد.

در بخش ‘Whats new in this release‘ قابلیت هایی که در این ریلیز وجود دارد را نام ببرید و در نهایت روی گزینه “REVIEW کلیک کنید.

در ادامه می توانید، از سایدبار سمت راست گزینه “Content rating” را انتخاب و فرم سوالات را پر کنید.

تعیین قیمت برای برنامه در گوگل پلی

پس از تکمیل بخش Content rating و دریافت تیک سبز آن، به بخش ‘Pricing & distribution‘ بروید.

در این بخش می توانید تعیین کنید که می خواهید انتشار برنامه در گوگل پلی به صورت رایگان باشد یا به ازای دانلود آن می خواهید پول دریافت کنید.

در همین بخش امکان محدود کردن برنامه فقط برای ارائه در یک سری کشور های خاص نیز وجود دارد.

توجه داشته باشید که گوگل پلی اجازه نمی دهد برنامه ای که در ابتدا رایگان بوده را بعد ها پولی کنید. ولی بر عکس آن امکان پذیر است.

اگر برنامه شما پولی است، باید یک حساب پذیرندگی (Merchant account) راه اندازی کنید.

برنامه آماده برای انتشار در گوگل پلی

پس از این که “SAVE DRAFT” را دوباره انتخاب کنید، برنامه شما آماده انتشار می شود!

انتشار برنامه در گوگل پلی

حالا به بخش ‘App releases‘ برگردید که در این صورت با تصویری به شکل روبرو می شوید.

گزینه “START ROLL OUT TO PRODUCTION” را انتخاب کنید تا برنامه شما در گوگل پلی منتشر شود.

تبریک! شما موفق به انتشار برنامه در گوگل پلی استور شدید.

البته چند ساعتی طول می کشد تا نمایان شود که بستگی به کشوری هایی که انتخاب کردید نیز دارد.

امتیاز شما به این نوشته چقدر است؟

برای آگاهی از آخرین نوشته ها، خبر ها و تحلیل های کوتاه به کانال تلگرام فناوران امید بپیوندید.

فناوران امید مکانیزه ترین ارائه دهنده خدمات پرداخت آنلاین، ویژه دانشجویان ، برنامه نویسان و سایر کاربران ایرانی که شامل :

خرید از فروشگاه های خارجی ، افتتاح حساب های بین المللی ، ارائه درگاه های خارجی ، صدور و شارژ کارت های اعتباری ویزا و مستر ، تعیین وقت سفارت ،

ثبت نام آزمون های دانشجویی ، فعالسازی حساب های کاربری ویژه برنامه نویسان و نقد کردن درآمد های ارزی آنها می شود.

این مجموعه نظر به استقبال کاربران ایرانی برای خرید و سرمایه گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال هم چون بیت کوین ، اتریوم ، ریپل و .. و عدم دسترسی آنها به اکسچنجر های بین المللی امکان خرید و فروش این دسته از محصولات را نیر برای کاربران ایرانی فراهم نموده است

واتساپ پشتیبانی و فروش : 989168869631+

تلگرام پشتیبانی و فروش: omidahmadyani_support@

تماس جهت مشاوره رایگان:

تماس: 02128421193

واتساپ: 09129726343

مقالات مرتبط را مطالعه کنید😍

حواله یوان
حواله یوان
شاید وقتی صحبت از نقل‌وانتقالات ارزی مانند ارسال حواله یوان به چین باشد، خیلی‌ها این کار را دشوار و طاقت‌فرسا و پرریسک بدانند. در واقع
حواله روپیه
حواله روپیه به هند ارسال و دریافت حواله روپیه به هند با کمترین نرخ ارسال و دریافت حواله روپیه در کمترین زمان ممکن امکان ارسال
حواله ایران به رومانی
حواله ایران به رومانی شرکت فناوران امید استعلام نرخ ساعت 12 ظهر برای آگاهی از نرخ با پشتیبانی ما در ارتباط باشید:پشتیبان تلگرام @fanavaraneomid_supportپشتیبانی واتساپ:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
اسکرول به بالا