جدیدترین هشدار بانک مرکزی: موارد امنیتی درگاه های پرداخت اینترنتی را رعایت کنید! 1399

اشتراک گذاری پست

آمارهای مختلف نشان می‌دهد که در روزهای منتهی به عید نوروز و تعطیلات فروردین ماه، آمار کلاهبرداری های اینترنتی افزایش پیدا می‌کند. به همین علت توصیه می‌شود تا دارندگان کارت‌های مختلف بانکی، برای پرداخت های الکترونیکی از طریق گوشی تلفن همراه و یا بستر اینترنت نهایت دقت را به کار ببرند. در تازه ترین گزارش روابط عمومی بانک مرکزی موارد جهت رعایت برای اطمینان از امنیت پرداخت های الکترونیکی توصیه شده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی رعایت یازده مرحله از موارد امنیتی می‌تواند از کلاهبرداری های الکترونیکی جلوگیری کند که مهم‌ترین آنها به شرح زیر است:

  1. توجه به آدرس اینترنتی درگاه های پرداخت اینترنتی
  2. استفاده از اپلیکیشن های معتبر پرداخت بر روی گوشی‌های هوشمند
  3. عدم انتشار اطلاعات بانکی و کارت های بانکی در فضای مجازی
  4. حفاظت و عدم انتشار رمز اول و دوم کارت بانکی
  5. خرید اینترنتی از فروشگاه‌های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیک (enamad)

پرداخت الکترونیکی در خرید های اینترنتی

نکات درگاه‌ های پرداخت اینترنتی معتبر

توجه به آدرس دقیق اینترنتی درگاه های پرداخت بانکی یکی از مهم‌ترین موارد رعایت امنیت پرداخت های الکترونیکی است. به همین علت باید با دقت بیشتری به این موضوع پرداخته شود.
1- در هنگام خرید اینترنتی باید قبل از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی، از اینکه به درگاه بانکی معتبر وارد شده‌‌اید، اطمینان کسب کنید.
2- قبل از هر چیز در ابتدای آدرس وبسایت پرداخت الکترونیکی باید از پروتکل https استفاده شده باشد.
3- در مرورگرهای اینترنتی معمولا وبسایت‌هایی که دارای این پروتکل امنیتی داشته باشد با قفل سبز رنگ نمایش داده می‌شوند.
4- آدرس معتبر پرداخت های اینترنتی باید حتما یکی از زیر دامنه‌های آدرس Shaparak.ir باشد. هر ترکیب دیگری از کلمه Shaparak با اشتباهات و تغییرات حروف انگلیسی کاملا نامعتبر است. استفاده از ترکیباتی مانند Shapaarak یا Shaaparak کاملا غیر معتبر هستند.

5- اطلاعات کارت بانکی به صورت عمد به اشتباه وارد کنید. اگر هنگام اشتباه وارد کردن اطلاعات کارت پیغام “تراکنش با موفقیت انجام شد” نمایش داده شد بدانید که صفحه جعلی است.

6- از روش هایی که می توانید با استفاده از آن معتبر و یا جعلی بودن یک صفحه پرداخت را تشخیص دهید، صفحه کلید مجازی است. برای استفاده از این روش شما باید صفحه را رفرش کنید، در صورتی که شماره ها در صفحه کلید مجازی تغییری نکند، آن صفحه جعلی است و شما باید از انجام پرداخت با آن اجتناب کنید.

پرداخت الکترونیکی

برای اطلاع از آدرس‌های معتبر درگاه های پرداخت اینترنتی می‌توانید از وبسایت کاشف استفاده کنید. در پایان، بانک مرکزی اکیدا توصیه می‌کند که برای وارد کردن اطلاعات کارت بانکی در درگاه های پرداخت اینترنتی به هیچ وجه از صفحه کلید مجازی استفاده نکنید.

در صورت نیاز به خرید یا مشاوره و نیاز به پروزه های مشابه با ما تماس بگیرید:
۰۲۱۲۸۴۲۱۱۹۳
۰۹۱۲۹۷۲۶۳۴۳
۰۹۳۶۲۱۹۶۳۴۳
omid.ahmadyani@Outlook.com
@omid_ahmadyani

مقالات مرتبط را مطالعه کنید😍

حواله یوان
حواله یوان
شاید وقتی صحبت از نقل‌وانتقالات ارزی مانند ارسال حواله یوان به چین باشد، خیلی‌ها این کار را دشوار و طاقت‌فرسا و پرریسک بدانند. در واقع
حواله روپیه
حواله روپیه به هند ارسال و دریافت حواله روپیه به هند با کمترین نرخ ارسال و دریافت حواله روپیه در کمترین زمان ممکن امکان ارسال
حواله ایران به رومانی
حواله ایران به رومانی شرکت فناوران امید استعلام نرخ ساعت 12 ظهر برای آگاهی از نرخ با پشتیبانی ما در ارتباط باشید:پشتیبان تلگرام @fanavaraneomid_supportپشتیبانی واتساپ:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
اسکرول به بالا