CVV2 یا کد اعتبارسنجی چیست؟ 1399

اشتراک گذاری پست

چه در ایران باشید و از کارت های بانکی ایرانی استفاده کنید و چه از کارت های بانکی خارجی مانند کارت های مسترکارت و ویزاکارت استفاده کنید، قطعا عددی 3 رقمی یا 4 رقمی را درج شده در پشت یا روی کارت خود دیده اید. اصطلاحا این عدد را CVV2 (سی وی وی تو) یا Card Validation Value یا کد اعتبارسنجی می نامند. اما اسامی دیگری نیز دارد که ممکن است در کشور ها و یا شبکه های بانکی دیگر به آن بر بخورید. از جمله دیگر اسامی CVV2 که ممکن است در دیگر کشور ها یا هنگام پرداخت اینترنتی به آن بربخورید و لازم است بدانید، میتوان این موارد را نام برد: CCV, CVC, CVV, CSC و در نهایت SPC. دو نکته کاربردی درباره CVV2 وجود دارد. اول اینکه این کد نباید در جایی ذخیره شود و یا در اختیار فرد دیگری قرار بگیرد. دوم اینکه هر کارت دارای یک رمز CVV1 نیز هست که در کارت ذخیره شده و قابل مشاهده نیست و فقط دستگاه کارت خوان توانایی خواندن این رمز را دارند. پس کار نباید مخدوش یا خراب شود.

کد CVV2 در پشت برخی از کارت ها حک شده است

CVV2 به چه کار می آید و برای چه چیزی ساخته شده است؟

با روی کار آمدن کارت های بانکی و پر کاربرد شدن آن ها، یک مشکل بسیار بزرگ به وجود آمد و آن امکان سرقت کارت های بانکی بود. در واقع یکی از علت های به وجود آمدن کارت های بانکی این بود که افراد وجه نقد به همراه نداشته باشند و امکان سرقت کم شود، اما با پر رونق شدن کارت های بانکی، خود کارت های بانکی هدف سارقان قرار گرفت. در نتیجه اقدامات برای بالا بردن سطح امنیت این کارت ها افزایش یافت و رمز کارت و آدرس دارنده ی کارت، به مشخصات مورد نیاز برای استفاده از کارتها اضافه گردید.
اما با گذشت زمان و به خصوص با ورود به دهه اخیر، استفاده از کارت های بانکی برای پرداخت های آنلاین و اینترنتی افزایش یافت. در اینجا معضل جدیدی به وجود آمد و آن این بود که اگر فردی هنگام استفاده شما از کارت بانکی، موفق به دیدن آن یا سرقت آن میشد میتوانست به راحتی با خدمات آنلاین موجودی فرد را به سرفت ببرد. در نتیجه CVV2 به این منظور مورد استفاده قرار گرفت. در واقع استفاده از این کد، مختص به استفاده از پرداخت آنلاین است و به این منظور طراحی شده که سارقان بدون داشتن این کد، نتوانند از خدمات اینترنتی استفاده نمایند.

کارت اعتباری
یکی از نکات مهم این است که اغلب افرادی که در ایران از کارت های بانکی خارجی استفاده میکنند، کارت های مسترکارت و ویزا کارت دارند. باید توجه داشته باشید که هم شبکه بانکی مسترکارت و هم شبکه بانکی ویزا کارت، این کد را با نام CVC2 می شناسند. نکته دیگر اینکه در مسترکارت ها و ویزا کارت ها رمز در پشت کارت درج گردیده است اما در آمریکن اکسپرس کد در جلوی کارت درج شده است. در دیسکاور کارت و آمریکن اکسپرس با CID و در کارت نقدی با CSC می‌شناسند. همچنین در کارت های مستر و ویزا معمولا عدد 3 رقمی و در آمریکن اکسپرس کد 4 رقمی است. در برخی از کارت ها، 4 شماره آخر شماره کارت شما در بالای شماره کارت دوباره حک شده است. مراقب باشید آن عدد را با CVV2 اشتباه نگیرید.

در صورت نیاز به خرید یا مشاوره و نیاز به پروزه های مشابه با ما تماس بگیرید:
۰۲۱۲۸۴۲۱۱۹۳
۰۹۱۲۹۷۲۶۳۴۳
۰۹۳۶۲۱۹۶۳۴۳
omid.ahmadyani@Outlook.com
@omid_ahmadyani

مقالات مرتبط را مطالعه کنید😍

حواله یوان
حواله یوان
شاید وقتی صحبت از نقل‌وانتقالات ارزی مانند ارسال حواله یوان به چین باشد، خیلی‌ها این کار را دشوار و طاقت‌فرسا و پرریسک بدانند. در واقع
حواله روپیه
حواله روپیه به هند ارسال و دریافت حواله روپیه به هند با کمترین نرخ ارسال و دریافت حواله روپیه در کمترین زمان ممکن امکان ارسال
حواله ایران به رومانی
حواله ایران به رومانی شرکت فناوران امید استعلام نرخ ساعت 12 ظهر برای آگاهی از نرخ با پشتیبانی ما در ارتباط باشید:پشتیبان تلگرام @fanavaraneomid_supportپشتیبانی واتساپ:
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
اسکرول به بالا